Tässä.fi

 

ostoksillaTavoitteena on ohjata kuluttajia mainostajan toimipisteeseen.

Lisäksi tavoitteena on kannustaa kuluttajia tekemään enemmän ostoksia toimipisteessä.

Tässä.fi on kontekstiin ja reaaliaikaisuuteen perustuva mobiilimainosratkaisu

Konteksti tarkoittaa käyttäjän tilanteen huomioimista sisällön näyttämisessä. Esimerkiksi ostoskeskuksessa näytetään automaattisesti keskuksen liikkeiden tarjouksia ja bussipysäkillä pysäkkiaikatauluja. Kontekstin tunnistamiseen on erittäin hyvät mahdollisuudet nykyaikaisen mobiiliteknologian avulla.

Reaaliaikaisuus tarkoittaa, että esim. ilmoitusten julkaisemisen pitää olla mahdollista 24/7 ja lisäksi ne pitää pystyä välittämään kuluttajille jopa parin sekunnin sisällä julkaisusta.

Mahdollisuudet mainostajalle

Mainoskampanja toimipisteessä

kookenka

Toimipisteiden yhteydessä näytetään voimassa olevat ilmoitukset. Kuponkikampanjat ja Paikalliset Erikoistarjoukset saavat erityistä näkyvyyttä mm. etusivulla.

Älybanneri

alybanneriKäyttäjän sijaintiin perustuva banneri, joka ohjaa automaattisesti aina lähimpään toimipisteeseen.

Älytarra

Tässäfi_älytarraSÄlytarra lisää toimipisteesi käyttäjän suosikiksi ja samalla näyttää uusimmat ilmoitukset. Uusilla NFC-puhelimilla riittää pelkkä hipaisu eli ”täppäys” ja puhelin hoitaa loput automaattisesti.

Kuponki-ilmoitus

kuponki-ilmoitusKuponki-ilmoituksella houkuttelet asiakkaita saapumaan paikalle ja ostamaan enemmän.

Sponsoroitu haku

sponsoroituhakuHaku-painike etusivulla ja haku-sivun alussa. Painikkeen avulla ketjun lähimmät toimipisteet löytyvät helposti ja nopeasti yhdellä klikkauksella.

Opas

oppaatValtakunnallinen tai paikallinen opas yrityksen sisältöjen esilletuomiseen. Opas toimii kuin ”Oma sovellus” Tässä.fi-sovelluksen sisällä.